photo 1a_zps39c06cbb.png photo 1a2_zpse35967f5.png

2014. augusztus 4., hétfő

Chapter Nine

Sziasztok! ^^
Bocsánat, hogy csak most hozom a részt, de szombaton nem volt időm kijavítani, mert tanultam utána pedig amjdnem lekéstem a buszt >.< Aztán ugye apáéknál aludtam, és tegnap későn értem haza, meg tesóm is itt van nálunk, és befoglalta a gépem -.-"
DE most itt vagyok az új résszel, és remélem mindenki megvan vele elégedve, és nem bánja, hogy várni kellett rá :D
 Kellemes olvasást! Chu~
*Author's POV*
MinAh még mindig le volt taglózva a hallottaktól, amikor kilépett a fürdőszoba ajtaján. Nem tudta eldönteni, hogy most barátnője bolondult meg vagy már csak ő álmodja ezt az egészet... Esetleg tényleg igaza van HyeRinek, és amit hallott nem badarság? De ha igaza volt ezentúl MinAh honnan tudhatná, hogy amit épp át él, álom-e vagy valóság?
Minnie teljesen össze volt zavarodva, és ezt a kis fürdőszobai látogatásának köszönheti. Azt kívánta bárcsak ne ment volna be barátnőjéhez és most tisztán tudna gondolkozni. Meg aztán a vásárlás közben történtek is teljesen felrázták békés lelki világát. Mikor kijöttek a boltból azonnal felismerte KiSeopot. Mióta összekoccantak elég sokat járt a fejében, viszont ezt nem akarta bevallani még saját magának se. És persze azt se szerette volna, hogy legjobb barátnőjének igaza legyen miszerint "Valakinek elcsavarták a fejét" - parodizálta ki őt már a szobájában ülve.
MinAh jól tudta, hogy kivel is ütközött össze azon a bizonyos tetoválós napon. Legalábbis mikor másnap meglátta a tv-ben, amit épp Yura lesett. Először nem akart hinni a szemének, de miután rájött, hogy igen, az biztosan ő, teljesen a képernyőre tapadt. Yura nem értette, hogy mi van a lánnyal ugyanis őt se nagyon érdekelték az ilyen dolgok. Néha napján beült nézni a műsorokat, de akkor sem fordított rá valami nagy hangsúlyt. Ettől függetlenül eléggé tisztában volt az idol világ apraja nagyjával.
Most pedig, mint egy pióca, aki kiszívja az emberekből a vért a tévére és Yurára tapadt. Csak ő nem épp a vért, hanem az információt akarta megszerezni. Azon a napon rájött, hogy semmi esélye arra, hogy bármi is megtörténjen azokból, amit ő elképzelt KiSeop-sshivel. Már nem, mintha előtte több lett volna - mormogta.
HyeRi kijött a fürdőből majd MinAh szobájába indult el. Szólt barátnőjének, hogy mehet fürdeni, és a lelkére kötötte, hogy éjszaka minden kép figyelni fogja. Minnie bólintott, majd a fürdőszobában kötött ki. Vett egy jó forró fürdőt, amit annyira szeretett. Kicsit le tudta csillapítani gondolatait. A kád egyike volt azon kevés helyeknek, ahol teljesen el tudott lazulni. De most még ez se tudta lenyugtatni.
Piszkos gondolatai átvették felette az uralmat. Arra gondolt vajon milyen lehet KiSeop-sshivel fürdeni. Vajon megmasszírozná-e a hátát, hogy még jobban ellazuljon? Vagy a személy jelenléte mellette a kádban, annyira elvenné az eszét, hogy azt se tudná, hol van, a szíve pedig majd kiugrana a helyéről?
- Bang MinAh! - pofozta fel magát gondolataiból majd kissé elszégyellte magát. - Aigoo~
Ezek után inkább kiszállt a kádból és jól megtörölközött. Felvett egy feszes pólót és egy aprócska rövidnadrágot. Laptopját kézbe vette a töltővel és a headset-ével együtt, majd barátnője szobájába ment.
HyeRi szobájában sötét volt. Mindössze egy kis lámpa világított be pont akkora területet, amiben HyeRi tökéletesen tudott olvasni. A lány esti szokása mindig az olvasás volt. Hamarabb el tudott tőle aludni. Szemei elfáradtak olvasás közben így nem volt nehéz csukva tartani őket.
Minnie csendesen oda lopakodott, bedugta a laptop töltőt a konnektorba, másik végét pedig a készülékbe. Felemelte a takarót és nagy nehezen alábújt. Kütyüjét ölébe tette és kényelmesen felült. Megnyomta a bekapcsoló gombot és várt a csodára.
- Köszi - mondta HyeRi előre. Úgy érezte most is meg kell köszönnie barátnőjének, hogy a hétvégén miatta marad fent egész éjjel.
- Nincs mit. Amúgy is megéri - vont vállat a hosszabb hajú lány.
- Ne is emlékeztess, hogy emiatt mennyi pénztől esek el - szomorkodott a kisebbik.
- De ugye tudod, hogy ezek nélkül is megtettem volna, ha még egy kicsit nyígsz? - húzta huncut mosolyra száját MinAh.
- Igen - ismerte be a lány. -, de azt is tudom, hogy kapni fogok mindenből egy csomót - közölte a jövőbeli tényeket HyeRi.
- Hát persze - sóhajtott MinAh, majd figyelmét laptopjának míg HyeRi könyvének szentelte. Röpke fél óra alatt HyeRi teljes álomba merült, azonban semmi említésre méltó nem történt. MinAh nem nagyon tudta mit kezdjen magával így elkezdett drámát nézni. Természetesen alacsony hangerőn, hogy mindent észrevegyen, amit barátnője mond, vagy épp csinál.
Az óra 3:18-at mutatott, amikor Kevin Woo ágyba került és elnyomta az álom. Ekkor MinAh élete egyik legbizarrabb dolgát tapasztalta meg. Ez volt az a pillanat, amikor tényleg nem tudta eldönteni, hogy most álmodik-e vagy tényleg ez a valóság. HyeRi tetoválása mellett egy furcsa türkiz színű minta tűnt fel.
- Mi a... - suttogta.

Délután 3 óra volt. HyeRi izgatottan járkált a szobában.
- Otoke?! - túrt rövid tincseibe. A műsor - amiben a U-Kiss fel fog lépni -, pár órán belül kezdődik. És hogy ez miért is kelt aggodalmat a fiatal lány életében? Nem tudja eldönteni, hogy maradjon itthon és nézze Yura viszonylag csendes társaságában az elő adást vagy menjen SoJin Unnie-val a helyszínre, és a közel sem csendes közegben nézze élőben a fellépést.
Igaz Yura sem volt egy csendes lélek, de a sikoltozó rajongóknál még mindig csendesebb. De, csak azért mert ő egyedül van. Most fogom először hallani, ha már van rá lehetőségem el kéne menni nem? - rágta a körmét. Bármilyen hihetetlen is, HyeRi tartotta magát, és még egyetlen videót sem nézett Kevinről vagy a U-Kiss-ről. Élőben akarta hallani őt először. És ekkor döntött. Pontosan! Élőben akarja őket látni. Akkor meg miről van szó? Jinnie-vel megy a forgatásra! Határozta el, majd elkezdett készülődni.
Haját gondosan kivasalta. A szokásosnál eltérő volt. Általában kissé hullámosan hagyja vagy úgy, hogy arcát keretezze viszont most szög egyenesre varázsolta. Felvett egy fekete csőnadrágot, hozzá egy fehér csipkézett felsőt, arra pedig egy szegecses vállú farmerdzsekit. A lábbelit nem vitte túlzásba. Egy egyszerű tornacipőt húzott az összeállításhoz. A szobájában levő óriás tükörbe nézett. Elégedett volt a látványtól. Csodálatosan nézett ki. Tökéletes volt ahhoz, hogy meglepje Kevint. Rövid haján végigszántotta ujjait, csalódottan felsóhajtott.
- Miért vágattalak le? - kérdezte magától. Szerette a hosszú haját. De, mint szinte minden lány életében, az övében is eljött egy fájdalmas szakítás pillanata. Ezt a pillanatot pedig a hosszú haja bánta. Most viszont már nincs mit tenni. JiHoo így is szeret - gondolta magában. Vajon most mit csinálhat? Ha megtudná, hogy barátnője épp hova készül, ki lenne akadva? Nem valószínű...
Az ajtón halk kopogás hallatszott majd Jinnie lépett be rajta.
- Jössz akkor? - érdeklődött türelmetlenül, ugyanis eléggé szorította az idő, és nem szeretett volna elkésni. Pont most, amikor a U-Kiss Comeback-el? Lehetetlen! - gondolta SoJin. Elég jó kapcsolatot ápolt a fiúkkal - amiről természetesen HyeRi nem tudott -, és tudta, hogy számítanak rá.
- Igen - bólintott kissé HyeRi.
- Akkor indulás! Fontos nap a mai - vigyorgott az idősebb.
- Szerintem is... - mosolyodott el halványan a dongsaeng

Kevin ide-oda pattogott a számukra kijelölt öltözőben, kezeit őrült tempóban rázogatta. Reménykedett benne, hogy ezzel talán kirázhatja a benne levő idegességet, ami még a szokásosnál is nagyobb volt. Most mondhatnánk azt, hogy a Comeback miatt, vagy amiért két perce késik a sminkesük, de akkor hazudnánk. Az egyetlen oka ennek a nagymértékű nyugtalanságnak HyeRi-sshi.
Nem tudta, hogy a lány nézi-e majd a mai adást vagy nem. Hogy kíváncsi-e arra, milyen Kevin a színpadon. Hogy miatta rá szánja-e magát arra, hogy megnézzen egy ilyen műsort. Remélte, hogy HyeRi kíváncsi lesz rá és megnézi őt, fordított esetben Kevin is megtette volna.
Viszont ha HyeRi ma nézi az adást, akkor sokkal, de sokkal jobbnak, karizmatikusabbnak, szexibbnek és ellenállhatatlanabbnak kell lennie. Egyszerűen végig kell söpörnie az egész néző közönségen. Hogyha eddig nem sikerült, akkor most fel kell keltenie HyeRi-sshi érdeklődését. MINDEN téren.
- Nyugi - tette vállára kezét SooHyun. - Legalább százszor csináltuk már. Kisujjból kirázod!
- Hát ez nem nyugtat meg valami jól... - tördelte kezét a maknae. Utálta ezt a szokását, de a feszült helyzetekben mindig rátört.
- Kebinbébi - tűnt fel Seoppie is. - Nyugodj meg, én itt vagyok neked - árasztotta el szeretetével legjobb barátját, ez a szeretet egy ölelésben nyilvánult meg.
- Látod? Máris jobb - ölelt vissza Kevin.
- Ha tudom, hogy itt ilyen meleg van - lépett be egy adag sminkfelszereléssel SoJin, miközben arcát legyezte ezzel is nyomatékosítva mondatát -, bikinit veszek - mondta mire mindenki felnevetett.
- Oh, én benne vagyok! - lökte el magától rögtön Kevint, és jelentkezett KiSeop miközben perverz vigyorral szemöldökét húzogatta.
- Máris lehűlt a levegő - csóválta a fejét az egyetlen lány egyed. - KiSeop... Te sosem változol. Még jó, hogy egyik barátnőm sincs a közeledben - nevettek fel újra.
- Hallod KiSeop? Máris megcsappant az áldozatok száma - nevetett fel AJ.
- Én már elköteleztem magam - húzta ki magát büszkén.
- Újabb szerződés? - sóhajtott fel Hoon, miközben körmét piszkálta. Már kezdte unni a banánt...
- Nem. Csak egy koccanás - vont vállat Kev.
- Ó. Már világos - mondta Eli.
- Na, jó - csapta össze a tenyerét SoJin. - Nem érdekel KiSeop újabb áldozata. Inkább kezdjünk bele a munkába - utasította a fiúkat, mire ők beleegyezően bólintottak.
- Noona - szólt SungHyun. - Hogyhogy késtél? - engedett utat kíváncsiságának, ugyanis nem úgy ismerte Jinnie-t, mint aki pont egy ilyen napon késne.
- Barátnőm is be kellett hoznom - mosolygott. - Csak olyan döntésképtelen szegényke, hogy alig tudta eldönteni, hogy maradjon otthon vagy jöjjön velem... - forgatta a szemét.

HyeRi az egyik kisebb helyiségben tengette idejét. Úgy tervezte, hogy végig SoJinnal lesz, és megles minden apró kis fortélyt, amit barátnője tud. De a dolgok sosem úgy alakulnak, ahogy azt szeretnénk, és ez most sem volt másképp. Miután HyeRi megtudta, hogy Jinnie épp a U-Kiss-szel fog dolgozni rögtön megváltozott a véleménye. Inkább úgy döntött, hogy, majd egyedül el lesz, és ide-oda sétálgat meg ilyesmi, mindaddig, amíg el nem kezdődik a műsor.
Félt attól, hogy mi fog történni, ha ő most beállít SoJinnal a fiúkhoz. Azt se tudta, hogy a Kevinnel töltött órák után, hogy kéne a fiúval viselkednie más emberek, barátok előtt. És persze attól is tartott, hogy a fiú miként fog rá reagálni. Egyik lábáról a másikra helyezve testsúlyát, keresztbe font karokkal nézett felfelé az egyik kirakott nagy képernyős tévére. Türelmesen várta, hogy SoJin érte menjen, és olyan helyre vigye, ahol tökéletesen látni fogja a fellépést.
Eközben a U-Kiss tagjaira rájött a rágcsálhatnék, és mivel Kevin volt a maknae neki kellett szaladgálnia. Már eléggé megszokta, hogy DongHo végzi ezeket a dolgokat, de bánatára ő már kilépett. Hiányzott neki a kis dongsaeng.
Kevin célra tartó léptekkel haladt a kajával megpakolt terem felé, azonban fél úton szemei meg akadtak valakin. Ő? Itt? - futott végig az ágyán és teljesen lesokkolt. HyeRi hallotta a sietős lépteket, így mikor azok abba maradtak rögtön felkeltette érdeklődését ennek oka. A már abba maradt léptek hangja felé fordult, és szembe találta magát az immár színes hajú ifjúval.
- OMO! - kapta szája elé jobb kezét majd a fiúhoz igyekezett. Nem is volt ideje arra, hogy ideges legyen, azonban Kevint teljesen elöntötte a pánik. - Lila lettél - túrt bele a fiú hajába vigyorogva, amit a fiú is viszonzott.
Legszívesebben magához rántotta volna a lányt és jó szorosan ölelte volna, de mint tudjuk ennyi idő után ez elég bizarr lett volna. Viszont azt nem tudta, hogy a lány is erre vágyott; megtudni, milyen érzés a fiú karjaiban lenni...
- Valami olyasmi - túrt ő is hajába. - Habár néha magam sem tudom eldönteni, hogy pontosan milyen is a színe - szökött fel egy kínos mosoly Kevin arcára.
- Szerintem így is jól nézel ki - csúszott ki a lány száján. Kevin ajkai ettől egy elégedett mosolyra húzódtak, HyeRi pedig rögtön témát terelt. - Súlyos szakítás? - biggyesztette le ajkát játékosan HyeRi.
- Hát, ha a fodrásszal voltam együtt és így akar bosszút állni, akkor igen - viccelődött Kevin is, mire mind a ketten felnevettek.
- Hova siettél épp? - fordult a lány kíváncsian felé.
- Csak kaját kellene szerezni a fiúknak - magyarázta majd tovább indult. - Jössz? - kérdezte a lányt.
- Persze! Már unom, hogy csak itt álljak - vallotta be, és a fiú után indult.
Mikor utol érte karjába kapaszkodott, és az egyensúlyvesztéstől kissé Kevinre dőlt, aki rögtön segített neki kezével. Ebbe HyeRi belepirult, Kevin pedig csak mosolygott. Mind a kettejüket átjárta a jóleső bizsergés. Egészen a kaja standig így voltak. Egyikőjük se törődött azzal, hogy nézik őket. Csak kiélvezték a pillanatot, mert tudták nem sokáig tart. Az emberek persze rögtön elkezdtek kombinálni...

Miután összeszedték a kaját már csak pár perc volt az adás kezdetéig így SungHyun HyeRit a megfelelő helyre vitte majd biztosította, hogy innen tökéletesen látni fog, ezek után pedig visszasietett a srácokhoz. Ők persze nem hagyták kérdések nélkül késését.
HyeRi türelmetlenül várt a helyén. Már lement egy pár előadás. Azok közül ismert is egy-kettő dalt vagy előadót, de ez nem vigasztalta. Ő csak Kevint szerette volna látni. Idő közben SoJin is megjelent mellette, és együtt néztek tovább a műsort.
- Most jön a U-Kiss - bökte oldalba a kisebbet, mire annak felcsillantak szemei. Bólintott egyet ezzel jelezve Unnie-jának, hogy érti. Végre már - gondolta és egy nagy levegő vétel mellett a színpad felé fordult. Az elején csak egy tag állt a színpadon, és a többiek úgy futottak be. SoJin végig a bandáról magyarázott.
- Ő Eli, az egyik rapper. Amerikai, és sokak szerint pont ezért ő van a legjobb kapcsolatban Kevinnel, aki szintén Amerikai. Ő Aj, Amerikában jár a Columbia egyetemre, ő is rapper. Hoon, ő a banda nyuszija, és az egyik vokalista, tehetséges. SooHyun, ő a leader és a fő énekes, persze nem hiába. Nagyon jó hangja van! Itt van KiSeop, ő is énekel, de nem annyit, mint a többiek. Igazából ő áll a legközelebb Kevinhez. Igazi nőcsábász vigyázz vele! - nézett szigorúan HyeRire pár pillanatig, majd visszafordult a színpad felé. Épp Kevin következett a sorba. SoJinnál és a színpadon is. - Ő i...
- Csönd! - utasította a kisebbik, mire Jinnie meglepetten rámeresztette szemeit.
Nem tudta elhinni, hogy ilyet mondott neki. Ritkán szokott ilyet tenni. És igaz elviseli tőle, sőt őrült is neki, viszont nem nagyközönség előtt. Rá akart szólni, de inkább nem tette, mert látta rajta, hogy teljesen elvarázsolták.
HyeRi szóhoz sem tudott jutni miközben Kevin énekelt. Gondolta, hogy jó hangja van, na de hogy ennyire?! Teljesen odáig volt. Úgy érezte egész életében el tudná hallgatni. Beleszeretett. Persze nem a fiúba, csak a hangjába. De a hang birtokosát is egyre jobban kezdte megkedvelni. Miután a fiú végzett a sorával SoJin folytatta.
- Szóval... Ő Kevin, a maknae. Mindenki imádja. Csodálatos hangja van, de erre már te is rájöttél úgy látom. Aranyos és folyton kedves. Mindenki szívébe belopja magát - kuncogott SoJin. - Én is imádom - súgta HyeRi fülébe.

- Daebak! - ujjongott HyeRi Kevinnek miközben nyakába vetette magát. - Csodálatos voltál! Mind csodásak voltatok! A tánc, a hangok, a zene! Egyszerűen imádtam. Nagyon tehetségesek vagytok!
- Reméltem, hogy így reagálsz - fonta át karját a lány hátán. Mind a ketten így szerettek volna maradni, még nagyon sok ideig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése